Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Regeling bepalingsmethode geluid installaties warmte- en koudeopwekking

Reactie

Naam dhr GJ van't Voort
Plaats Rijnsburg
Datum 23 april 2020

Vraag1

U kunt reageren op de tekst van de conceptregeling en de bijbehorende toelichting.
goede zaak deze regeling. Er zijn nu al klachten in woonwijken waar de warmte- en koudeopwekking installaties voor geluidsoverlast zorgen.
Laat staan dat er straks nog meer woningen van deze installaties voor worden. Krijg je nog veel meer geluidsoverlast in de woonwijken. En dat gaat zeker tot irritaties lijden.
************************************************************************************************************************
Verder zou er toch heel snel (in deze zomer) beleid gemaakt moeten worden voor de grove vervuiling en stank overlast van de openhaarden en alles branders die in toenemende mate in gebruik worden genomen in woonwijken. Dit is zeer ongezond voor de omwonende en vooral voor mensen met long problemen.
Ik begrijp niet dat de overheid tegen roken is maar niets doet aan die zeer vervuilende en giftige rook uitstotende hout verbranding. Ook dit wekt zeer veel irritatie op in de woonwijken (buren en terecht). minimaal een filter op die schoorsteen en misschien wel een verbod op stoken van hout. Als een boer een stapeltje hout op zijn erf verbrand dan krijgt hij een dikke bekeuring en de burger mag maar raak stoken, kan ik niet rijmen. Wordt toch hoog tijd dat Den Haag hier ook paal en perk aan gaat stellen vooral voor de gezondheid en het milieu. Hoop nu eindelijk eens dat Den Haag dit gaat inzien.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht