Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam 5G kan ingezet worden als EBW R de Waal
Plaats Stevensweert
Datum 1 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
5G is een militair elektronisch stralingswapen dat in laag wattage in langdurig gebruik oxidatieve stress in het menselijke en dierlijke lichaam veroorzaakt.

Wanneer echter het wattage van de straling opgeschroefd word dan is de straling direct merkbaar en heeft dan ook meteen een destructieve invloed op de hersenen van voornamelijk jonge kinderen.
5G lijkt in niks op 3G of 4G.
5G is een wapen dat ik niet bij mij in de straat wil en al helemaal niet in huis.

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht