Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Regelingen gedwongen zorg

Reactie

Naam dhr GJ van't Voort
Plaats Rijnsburg
Datum 13 augustus 2019

Vraag1

U kunt op alle onderdelen van de beide regelingen reageren, of uw reactie beperken tot een specifiek onderdeel.

De regelingen zijn uitwerkingen van de al vastgestelde uitgangspunten in de Wvggz en Wzd. Wij verzoeken u nadrukkelijk om uw reactie te beperken tot de uitwerking hiervan in deze regelingen.
Als ik zo de Ambtelijke versie t.b.v. consultatie d.d. 12 augustus 2019 lees, gaat dit weer heel veel administratieve handelingen opleveren voor de zorgverlener.
Het is een goed streven om bij sommige mensen de vrijwilligheid tot behandelingen in te perken en de mogelijkheid tot gedwongen zorg makkelijker te maken. Dit ten goede voor de gezondheid van betrokken persoon zelf en zeker ook voor zorgkader en omgeving. Maar als ik de papierwinkel zie die de zorgverlener weer moet gaan invullen voor de inspectie etc. dan ben ik al weer bang dat er zoveel tijd in die papierwinkel gaat zitten dat dit ten koste gaat aan de zorg voor de patient. Het lijkt mij dus zeer belangrijk dat de "invuloefening" van deze formulieren heel erg vlot en makkelijk moet zijn. Dit is een kwestie van goed programmeren door de ICT mensen die deze formulieren moeten gaan bouwen.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht