Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Houtskoolschets acute zorg

De houtskoolschets acute zorg is een discussiestuk over de nieuwe inrichting en bekostiging van het acute zorglandschap. De samenleving verandert, en daar moet de acute zorg op inspelen. We willen immers ook in de toekomst goede, toegankelijke en betaalbare acute zorg. In dit stuk wordt beschreven hoe de acute zorg er in de toekomst uit zou kunnen zien. Uw input op dit stuk gebruiken we graag om de vernieuwde inrichting van de acute zorg verder vorm te geven.

Consultatie berichten

Overzicht van alle berichten bij de consultatie, gesorteerd op datum

Consultatie rapport gepubliceerd, 6 mei 2021

Op de internetconsultatie ten aanzien van de houtskoolschets acute zorg zijn in totaal 245 reacties ontvangen. De reacties zijn samengevat in bijgaande brief. De ontvangen consultatiereacties zullen gebruikt worden bij toekomstige beleidsvorming over een houdbare en toekomstbestendige acute zorg. De houtskoolschets acute zorg is door de Tweede Kamer controversieel verklaard. Verdere stappen en besluitvorming ten aanzien van het acute zorglandschap zijn dan ook aan het volgende kabinet.

Consultatieperiode aangepast, 21 oktober 2020

Het ministerie heeft signalen ontvangen van partijen in de acute zorg dat ze in verband met de werkzaamheden voor Covid-19, meer tijd nodig hebben voor hun reactie. Het is belangrijk dat de uiteindelijke inrichting en bekostiging van het acute zorglandschap kan rekenen op draagvlak bij de partijen die bij de acute zorg betrokken zijn. De minister heeft daarom besloten de reactietermijn te verlengen tot 1 januari 2021.

Zoeken
Uitgebreid zoeken