Actieplan Digitale Connectiviteit

Reactie

Naam ing. J. Black
Plaats Waalwijk
Datum 10 april 2018

Vraag1

U vindt de vragen in het consultatiedocument zelf.

NB Daarbij treft u ook een specifieke vraag aan over de voorgestelde invulling van de dekkingseis voor mobiele communicatie.
LET OP: De reactietermijn van deze vragen (11 en 12) is verlengd. Na de sluiting op 11 april kunt u nog tot 25 april per mail reageren op de dekkingseis via Frequenties@minez.nl. Reden is dat partijen hebben gevraagd om meer tijd voor bestudering van de eis.
Bij vraag 1; u stelt:"de digitalisering blijft toenemen" bedenk echter dat deze niet vanuit de markt wordt gevraagd doch alleen maar vanuit de aanbod kant wordt gestimuleerd, opdat enkele technische bedrijven meer omzet kunnen genereren!

De "trend" welke ik mis is die van het GEZOND verstand! Weet dat de sinds 2006 exponentieel toegenomen hoeveelheid gepulseerde straling grote gezondheidseffecten heeft op de totale bevolking. Ook al zijn er een paar roeptoeters op strategisch belangrijke posten die ervoor zorgen dat de overheid en de bevolking verkeerd wordt voorgelicht (lees;" voorgelogen") zij maken de de honderden(!) peer reviewed onderzoeken van o.a. gerenommeerde universiteiten, waarin knip en klaar gezondheids effecten worden aangetoond, belachelijk. Bijv. dhr. Eric van Rongen die in 1992 deel uit maakte van de ICNIRP (een particuliere organisatie welke door het bedrijfsleven en defensie in het leven is geroepen!) die de stralingsnorm heeft bepaald uitgaande van het idiote idee dat de gepulseerde straling slechts kwaad zou kunnen vanwege de door de straling veroorzaakte opwarming in het lichaam. Er wordt compleet voorbij gegaan aan het feit dat ons hele lichaam o.a. elektromagnetisch gestuurd en geregeld wordt (elk academisch medisch geschoold persoon, weet dit) laat nu deze zelfde hr. van Rongen een belangrijke post bezetten in onze gezondheidsraad (ja, die raad die onze regering adviseert!) dhr. van Rongen maakt zelfs deel uit van de WHO! Wij van wc-eend adviseren wc-eend! En dat terwijl de WRR en de Raad van Europa adviseert om in ieder geval het voorzorgsprincipe te hanteren.

Dus de totale bevolking staat bloot aan een experiment van ongekende omvang. We constateren sinds 2006 een niet te verklaren toename van:
ADHD, Hartritme stoornissen, suicides, burn-outs, verwarde mensen en wijten dit aan van alles, behalve aan de eveneens gigantische toename van elektromagnetische straling. Wij hanteren de hoogste stralingsnorm van de wereld, gebaseerd op de opwarming van een zak zout water, voorstellende ons hoofd, hoe wetenschappelijk wil je het hebben????

In Frankrijk is wifi verboden op creches, opdat in ieder geval de allerkleinste nog een beetje gezond naar school kunnen. In België staat bij de verkoopinformatie van een mobiele telefoon de stralingswaarde, landen als Italië, Rusland, China hanteren een stralingsnorm die 20 keer lager is dan die van ons... Wij geloven dhr. Van Rongen.