Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wijziging Regeling verkeersregelaars 2009 (transportbegeleiders en beroepsverkeersregelaars)

Reactie

Naam PAX Bouw & industrieservice B.V. (Dhr. S.D. Meijer)
Plaats Heerenveen
Datum 2 juli 2019

Vraag1

Hebt u vragen of opmerkingen? Op alle onderdelen van de regeling en de toelichting kan worden gereageerd.
Hierbij wil ik bezwaar maken tegen de door u voorgestelde nieuwe regeling Wijziging Regeling verkeersregelaars 2009 (transportbegeleiders en beroepsverkeersregelaars)
Met name het vervallen van "" Groot rijbewijs "' en het missen daardoor van ervaring en inzicht krijgen in !
a. transportbegeleiders in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor de categorie B en aannemelijk maken in het afgelopen jaar frequent als transportbegeleider te hebben opgetreden Deze zin spreekt elkaar tegen hier hebben wij in het begin van het fenomeen transportbegeleiding ook van afgezien door problemen wie gaat dit beoordelen en hoe kan zo iemand ervaring op doen ! je kunt niet uit de sector komen via deze weg !
Ook maak ik bezwaar tegen het vervallen van bevoegdheden ... er is ons bij de 1e aanstelling toen wij ooit begonnen gezegd door de toenmalige minister .... dat wij ten alle tijde Transportbegeleider- verkeersregelaars waren en zijn ..... en vind dat dit ook zo weer dient te worden opgenomen zonder beperking van tijden en eventuele papieren .....
Mocht het nodig zijn dan kan, is het mogelijk je ingrijpen in verkeer om anderen te helpen te attenderen welke situatie dan ook ... zo was het ons toegezegd , nu gaat er alleen maar af .. Maar een politie blijft ook altijd politie .... ten opzichte van weginspecteurs e.d welke in veel later stadium zijn bedacht... vind ik dit een zeer onredelijke en oneerlijke benadering 1 de bescherming van onze beroepsgroep is hierdoor ook veel te weinig ten opzicht van de door u bedachte sancties !
Artikel 16in de praktijk best moeilijk uit te voeren ! Wie bepaald wie !


Graag wil verder met u in discussie om toch te proberen om de voor ons door u voor gestelde wijzigingen an te passen en dat niet al onze bestaande rechten verdwijnen en het mogelijk is om met goede regeling eerlijk en op juiste wijze ons beroep te kunnen uitvoeren ... en dit voor iedereen aanvaardbaar is !

S D. Meijer
Sneek
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht