Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wijziging Wet toezicht

Reactie

Naam Ela publishing (stop buma stemra P van wijngaarden)
Plaats Kapellen belgië
Datum 3 juni 2018

Vraag1

Wilt u reageren op het wetsvoorstel Wijziging van de Wet toezicht en geschillenbeslechting collectieve beheersorganisaties auteurs- en naburige rechten?
Dat het CvTA dmv deze wetwijzing meer macht krijgt blijkt een hele foute zaak te worden en dat kan o.a. blijken uit deze onderstaande tweets van de vice voorzitter van Buma Stemra; Henk Westbroek.
Tekst tweets; (1) Oh ja, de verklaring het ik gemaakt voor deonderzoekscommissie van het CVTA dat in opdracht van drs Holtslag onderzoeken moet wat er speelde. Waarbij onderdeel van de opdracht is dat de rol van het CVTA niet onderzocht mag worden.
(2) Toen ik ruim een jaar geleden als vice voorzitter van de Buma het College Van Toezicht Auteursrechten (CVTA) informeerde over wantoestanden bij de Buma, besloot diecteur Drs Holtslag deze informatie te negeren. Ik heb hieer zojuist een verklaring over afgelegd. (zie bijlage voor een exacte kopie van de beide tweets)
Verder speelt het een grote rol dat het CvTA een tegen Buma Stemra gedane aangifte (3 x) blokkeert en zelf enig onderzoek niet uitvoert, nog wil opstarten. De aangifte(s) worden door hoger hand geblokkeerd!!! Ik zou gehoord willen worden over deze aangifte(s)


Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht