Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam W.c Van der kamp
Plaats Dedemsvaart
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik als burger van NL zit niet te wachten op 5g. Ook niet op 5g zendmasten op of nabij mijn woning. Er zijn meer dan 200 wetenschappers wereldwijd die wijzen op de gevaren van 5g op de gezondheid van mens en dier! De onderzoeken die de overheid hanteert dat het veilig zou zijn dateren uit de jaren ,90!
Wij burgers hebven recht op onderzoeken die recent en volledig zijn. In het geval van 5g zou het voorzorgsprincipe gehanteerd moeten worden, en niet bij voorbaat zonder gedegen onderzoek de mens en dier, blootstellen aan iets waarvan men niet genoeg weet wat het gaat doen met mens en dier.

Wij burgers zitten niet te springen op nog snelker internet, of al die electrische apparatuur die afhankelijk is van 5g. Het bedrijfsleven en de overheid wil dat.
Waarom zijn er al zorgverzekerngen die letselschade door straling uit hun pakket gegaald hebben? Denk alstublieft na, niet alleen voor de dag van morgen, maar voor de toekomst op langere termijn van mens en dier! Dat zijn we verplicht voor de generaties NA ons. Ik zeg heel hard nee tegen 5g!

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht