Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam De draadloze kooi (Drs C.M.G. Halmans)
Plaats Albergen
Datum 29 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Wat een voorbarige vraag. Het gesprek zou vooraleerst moeten gaan over de vraag of men het wel wíl, dat hele 5G. Ik ben zelf elektrogevoelig en heb al klachten sinds 2G. Pijnlijk genoeg weet ik dus uit eigen ervaring dat elektromagnetische straling schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Mijn leefwereld is met de jaren steeds kleiner geworden. 5G zal mijn wereld nog kleiner maken en wellicht onleefbaar. En ik sta hierin niet alleen. In 2017 schreef ik er een boek over: De draadloze kooi. Realiseert u zich wel dat u - met de uitrol van elk nieuw netwerk - mede verantwoordelijk bent voor ongekend veel leed en zelfs de (zelfgekozen) dood van burgers? Durft u te koersen op uw eigen morele kompas of blijft u netjes doen wat uw meerdere u opdraagt? Wat was de slogan ook alweer? Oh ja: Een betere wereld begint bij jezelf.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht