Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam tonysMelody.nl (Meester in de filofie TKH Atsou)
Plaats Amsterdam
Datum 29 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Niet afwachten ! hoe het afloopt.

c'est nous les grosse, it's us. the revolution & evolution.

Denk dat we zelf de daken op moeten en de hele goddeloze bende moeten afbreken. Je kan vragen aan de Pratende Leugenaars in het PratendLiegen/ 2 kmr of ze deze keer wel hun beloftes en praatjes willen waarmaken.

Maar we weten allebei, dat je dan kan wachten totdat je gefrituurd bent.

Want die schele ratten maakt het helemaal niks uit of ze je een duwtje moeten geven of ze gewoon je beliegen recht het graf in. het zijn onze vijanden, het zijn de vijanden van alle NL burgers.

5G en de eigenaren tot de grond afbreken is legitieme zelfverdediging. Die dingen zijn een wapen en ze worden gebruikt, om te doden. Om ons te doden, dan mag je bij wet het gevaar en de verantwoordelijken met dodelijk geweld uitschakelen. Dat dodelijke is niet nodig maar wel gewenst, want beterschap zit er niet in bij Duivelaanhangers en vijanden vd Mensheid. Vijanden van God.

Het is wat het is.

God Judged a wicked system to be destroyed. And so shall it be done. Oblivion. The inevitable Apocalypse and oblivion.
Samuel Company