Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Stop uitrol 5G L Vromans
Plaats Beuningen
Datum 24 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
ik zit helemaal niet te wachten op snellere internet verbinding en digitale smart tv. Ik maak mij veel meer zorgen over de hoeveelheid straling en dat de uitrol van 5g onnodige bomen laat verdwijnen. Hoe veel verder willen jullie gaan met het in gevaar brengen van burgers en de natuur. alles om economische belangen die altijd hoger wegen dan het behoudt van onze natuur en onze volksgezondheid. Ik zeg Nee tegen 5 G en alle daaraan gekoppelde technologieeen. Stop met het onnodig kappen van onze bossen en het onnodig in gevaar brengen van onze kinderen, dieren en de complete volsgezondheid.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht