Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Drs. M Vriens
Plaats Knegsel
Datum 6 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
5G is geen goed idee. Dat waren 2G, 3G en 4G ook al niet. Zeker is dat EMV schadelijke is voor mens, dier en milieu, dit blijkt uit onderzoek al decennia. En ook uit de ervaringen van mensen. Hoe kan een verdienmodel het winnen van de gezondheid van de mens? Hoe kan de fysieke en psychische integriteit zo enorm geschonden worden enkel vanuit andere belangen? Als we nu al weten dat er zoveel mensen ziek zijn hierdoor en niet meer volwaardig kunnen participeren in de samenleving en huis, werk en kinderen verliezen. Ik heb het zelf meegemaakt maar als juridisch adviseur zie ik ook vreselijke verhalen.. Zelfdodingen, kinderen die uit het gezag worden onttrokken, mensen die banen en bestaanszekerheid verliezen. Nu al. Met een 98% dekking van 5G en de daarmee gepaarde toename van EMV - waarvan al onderzocht is dat dit tot permanente huidschade kan leiden - zullen de gevolgen niet te overzien zijn. En zeker als je bedenkt dat de gemiddelde Nederlander dit niet wil. Maar liefst 40% van de Nederlanders maakt zich zorgen, zo blijkt uit een onderzoek van de overheid. Het is geen sprookje, zoals men ons graag wil laten geloven. Of misschien wel, een sprookje dat slecht afloopt. Want dat is zeker met de uitrol van 5G!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht