Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Mevr K Bink
Plaats Zwaag
Datum 1 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Voordat er ook maar zomaar apparatuur wordt opgehangen wat een ieder van ons kan schaden moet het eerst goed worden onderzocht wat deze schade kan inhouden. Ik ken niemand in mijn omgeving die 4g te langzaam vindt. We hoeven niet tijdens het fietsen lopen of lunchen in een restaurant ook Netflix te gaan kijken. Het lijkt erop de de bijen doodgaan. Dit is zeer ernstig! Vogels schijnen uit de lucht te vallen, wat doet dit dan met ons? Ik ben zwaar twgen, vraag nergens om en wil het niet opgedrongen krojgen. Ik wil ook niet dat mijn belastinggeld hier aan gespendeerd wordt.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht