Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam D.L. de Visser
Plaats Oost-Souburg
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Kunstmatige straling is in alle gevallen en in iedere stralinghoogte, frequentie en hoeveelheid schadelijk. 3G, 4G, laat staan 5G is extreem dodelijk. Zowel voor den Mens als voor bijen, insecten, bomen en alle natuur. Ik wil niet dood. En ik wil dat deze doding van mensen/dieren/natuur niet doorgaat. 5% van alle mensen heeft nu al heel erge last van straling en ondervind er redelijk tot zeer extreme schade aan. Deze criminaliteit moet niet doorgezet worden. De mens hoeft niet gemanipuleerd!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht