Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam R Blaak
Plaats Maassluis
Datum 2 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Goeiedag, naast de vele duizenden goede wetenschappelijke onderzoeken, zou alleen al het uitgebreide onderzoek vanaf 1999 t/m 2018 over de effecten van elektromagnetische straling van mobiele GSM UMTS telefoons met 2G en 3G straling op ratten door het National Toxicology Program (NTP) van het Amerikaanse Ministerie van Gezondheid met duidelijke bewijzen van kanker bij ratten in hun hart, bijnieren en hersenen, meer dan genoeg moeten zijn om een beroep op het Voorzorgspricipe te doen en de uitrol van het nog veel schadelijkere 5G te stoppen. Het Kabinet beroept zich aan de ene kant voor de gezondheid van de mens op de idiote ICNIRP normen uit 1998 gebaseerd op het opwarmingseffect van straling op een zak zout water. Aan de andere kant zegt dit kabinet dat de schadelijke effecten van straling op dieren niet te vertalen zijn naar gezondheidseffecten bij mensen. Een levend dier staat in alles toch echt werkelijk waar veel en veel dichter bij een levend mens dan een zak zout water. Het is de Waanzin ten top. Kort geleden overleed er een jongetje van 5 jaar in Gateshead in Engeland aan hartkanker. Deze zeldzame vorm van kanker komt vaak alleen voor bij mensen die radar bedienen. Internationaal erkend wapenexpert, stralingsexpert en 5G expert Mark Steele uit de docu 5G APOCALYPSE - THE EXTINCTION EVENT meette achteraf veel te veel straling van rond de 1000 millivolts per meter in de slaapkamer van dit jongetje. De laatste richtlijn van de Raad van Europa (voor mensenrechten) uit 2016 is maximaal 200 millivolts per meter en Nederland heeft een veel en veel te hoog maximum van 61 volt (61.000 millivolts) per meter Buiten bij zijn slaapkamerraam staat een 5G lantaarnpaal en het is duidelijk dat al deze straling daar vandaan komt. Bekijk eens deze video uit Californië USA, waar je veel dode bijen rond en tussen 5G palen op de grond ziet liggen en de bijen vallen zo uit de lucht: www.youtube.com/watch?v=X5IhKHGDKhM Wereldwijd is het aantal insecten de laatste 10-tallen jaren gigantisch afgenomen en op plaatsen waar nu al 5G is zijn helemaal geen insecten meer. 5G is een Moordenaar !!! Laten we een einde maken aan al deze ziekmakende dodelijke vernietigende elektromagnetische straling en 5G stoppen !!!


Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht