Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam P van Berkum
Plaats Almere
Datum 1 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ls,
Mag ik bij deze mijn zorg uiten over de gezondheidsrisico's omtrent de uitrol van 5G? De reactie van drs. M.H. Bergman op dit wetsvoorstel verwoordt dit overigens treffend. Naast dit bezwaar zie ik de uitrol van 5G niet passen in uw klimaatbeleid, daar 5G veel meer energie verbruikt dan 4G. Schatting 150-170% meer. (https://www.oneworld.nl/duurzaamheid/nog-sneller-internet-met-5g-tegen-welke-prijs/).
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht