Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam mevrouw MA Kruidenier
Plaats Rotterdam
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Afgelopen week heb ik een fietsvakantie gehad. De hele dag in de natuur en totaal geen lichamelijke klachten gehad. Eenmaal in het hotel (en later thuis) begonnen de kwaaltjes weer: brandende ogen en een piep in mijn oren. Thuis kan ik nu nog enigszins de klachten beperken maar het idee dat er een 5G komt en ik ook buiten(!) niet meer vrij ben van klachten maakt me boos en verdrietig.
De 5G is gèèn vooruitgang!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht