Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Mevroyw AE Guijt
Plaats Zwolle
Datum 25 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik ben tegen de uitrol van 5G. Wanneer ik zie welke gevolgen het testen alleen alma heeft voor de natuur. Verschrikkelijk! En straks staan wij allen dagelijks bloot aan een fikse dosis straling. Wat zal dat met ons als mens doen. Maar ach, door onze leefwijze zal de aarde zoals zij bestaat er niet lang meer zijn. Ik ben echt van mening dat 5G daar een grote bijdrage in zal leveren. Stop 5G!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht