Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Mev. M.C. Weegeman
Plaats Amsterdam
Datum 31 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Het is de verantwoordelijkheid van de overheid en gemeenten dat de gezondheid van mens en natuur gewaarborgd is Nu zullen gemeenten gedwongen worden 5 G te installeren ? Dit is in strijd met de grondwet !
Er zijn zeer grote zorgen over veiligheid hiervan.Het is nooit onderzocht (net als de uitwerking van 3/ 4 G nooit onderzocht is). Het zou onschadelijk zijn,maar het blijkt na zo veel jaren dat er wel degelijk gezondheidsklachten ( hele lijst van klachten) ontstaan door GSM wifi en zendmasten.
De mensen moet hier tegen beschermd worden. 5 G. Kinderen en babies zijn nóg kwetsbaarde EU appel
https://www.jrseco.com/nl/eu-5g-appel-wetenschappers-waarschuwen-voor-mogelijke-ernstige-gezondheidseffecten-van-5g/
Vele duizenden mensen wereldwijd proberen de uitrol van 5G tegen te houden . De stralings niveau's zijn enorm hoog ,zie de bijlage trojaanspaard voor uitgebreide FEITELIJKE informatie . U zult schrikken als u leest wát er nu precies gebeurt in ons lichaam ,hersenen ,huid
5G zal mensen ,dier,insecten en plantenleven ziek maken(DIT GEBEURT AL JAREN, BIJEN ,INSECTEN STERFTE,BOMENSTERFTE )Ook uw leven en dat van uw kinderen staan op het spel ! Vergis u niet!!
De bomenkap overal voor 5G is verschrikkelijk...Alles moet wijken voor 5G. . Bomen laten namelijk 5 G niet door.
Onze gezondheid ,onze natuur , we hebben al zo weinig over.Dit staat ook volledig haaks op het zogenaamde duurzaamheidsbeleid. Onbegrijpelijk .
Ik roep u bij deze op om dit wetsvoorstel NIET door te zetten verdiep u in deze materie (bijlage trojaans paard)
Niemand kan straks zeggen.."we wisten het niet" als het te laat is . U BENT VERANTWOORDELIJK
WIJ BURGERS WILLEN DIT NIET .In Nederland liggen de toegestane normen voor wifi 3 en 4 G veel hoger dan in veel andere Europese landen !
DAT GEEFT OOK AAN DAT DE NEDERLANDSE OVERHEID GRENSOVERSCHRIJDEND HANDELT. U GAAT ECHT TE VER

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht