Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam DW Hennipman
Plaats Utrecht
Datum 1 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Met dusdanig veel kennis over de schadelijkheid van
5G voor mens en natuur, is het zeer onverstandig om dit met deze spoed in te voeren. Het bewust kwetsbaar en afhankelijk maken van burgers getuigt van een onverschilligheid en gewetenloosheid die het vertrouwen in politiek doet afnemen.

De stralingsnorm hoe dan ook verlagen, het faciliteren van ruime stralingsvrije gebieden en mensen met medische klachten naar behoren compenseren, is een begin. Er is teveel risico om dit op deze wijze er doorheen te drukken.

Bezint aub voor u begint.
https://ehtrust.org/science/

D.W. Hennipman


Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht