Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam common sense BJ Hofstede
Plaats Rheden
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Neuronen communiceren met elkaar met minime electrische signalen. Hersenen bestaan voor een groot deel uit neuronen. Electromachnetische pulsen verstoren de optimale werking van de hersenen. De electromachnetische vervuiling van de wereld word steeds heftiger. Er word beweerd dat er alleen een thermisch effect is. Een geringe opwarming van de hersenen. Maar deze opwarming komt van binnenuit door het heftig pulseren met E.M. golven. Hoe kan iemand denken dat dit onschadelijk is? G2 G3 G4 is al enorm schadelijk. Dit is bekend bij de telecommaatschapijen en ook bij het leger. (zie toegevoegde documenten) Iedereen die verdere toename van electromachnetische vervuiling stimuleerd zou persoonlijk aansprakelijk moeten worden gehouden. Naar mijn mening is dit bewuste genocide. Over de hele wereld word dit in korte tijd erdoorgedrukt van bovenaf. De mensheid zit hier niet op te wachten naar mijn mening!

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht