Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam gezondheidsrisico's? MCA Wittenbols
Plaats Breda
Datum 28 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Beste,

Wat zijn de gezondheidsrisico's van de blootstelling aan 5G voor direct bewoners in de omgeving van antenne's en masten?
5G zijn tenslotte stralingsfrequenties die worden uitgezonden en ontvangen. Alles wat er daartussen gebeurt heeft gevolgen. Graag hierop een duidelijke, aantoonbare, wetenschappelijke onerbouwing met verschillende belanghebbenden. Alle voors en tegens transparant op tafel.

met vriendelijke groet.

MCA Wittenbols
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht