Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Mw M.j. Budding
Plaats Utrecht
Datum 1 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik maak me ernstig zorgen over mijn gezondheid,de gezondheid van mijn kinderen en alle andere mensen ivm met 5G. Ik vind dat er onvoldoende gekeken is en wordt naar op effecten voor onze gegezondheid en se invloed van 5G. Ik wil dat dit beter onderzocht wordt. En ik pleit voor stralingsvrije woon gebieden in Nederland. Ik ben tegen de uitrol van 5G!

Ik wil dat er serieus helen wordt naar de gevolgen. Er zijn vele wetenschappers die dit onderzocht hebben en die van mening zijn dat 5G een negatieve invloed heeft op onze gezondheid en vele risico's met zich meeneemt.

M.vr.gr.

M.budding
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht