Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Wj Schouwenaar
Plaats 's-Hertogenbosch
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
De overheid is bezig de uitrol van 5g bij iedereen door de strot te duwen. Alles voor extra inkomsten en zogenaamde economische voordelen. Onderzoeken naar de gezondheidsrisico's zijn er nauwelijks en als ze er zijn betreffen het kortdurende onderzoeken betaald door de telecom brache (de dlager die zij eigen vlees keurt). Controle op deze sector ontbreekt. Ik heb zelf de ontwikkelling van het zendvermogen van gsm masten rond den bosch opgevraagd en ondanks een beroep op de wob kon men dit niet geven?? Door de grotere spreiding van 5g antennes, noodzakelijk voor een goede dekking (waarbij de energie van de draaggolf actief blijft over het dubbele van de bruikbare afstand) is de stralingsbelasting niet alleen veel groter, maar bovendien alom aanwezig en vrijwel onvermijdbaar! De russische overheid hanteert een stralingsnorm die één tiende is van de onze! U werkt mee aan de afbraak van de mensheid, en waarom???
Weg met 5G. Ik houdt de overheid aanspakelijk voor ieder nadeel!!!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht