Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Muzielamiek (Ik wens GEEN 5G I. de Groot)
Plaats Millingen aan de Rijn
Datum 19 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Aangezien ik veel last ondervind en gezondheidsklachten heb van het netwerk en de stralingsvelden die er nu al zijn en weet dat velen onder ons er last van ondervinden en in een aantal gevallen daardoor hun werk niet kunnen doen of maar half kunnen doen, vraag ik me af waar het naartoe gaat als het 5G netwerk
werkelijk door zal gaan. Wanneer worden mensen die last van straling hebben serieus genomen ? Moet eerst iedereen ziek worden voor het teruggedraait gaat worden ??

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht