Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam PM van den Berg
Plaats Mill
Datum 12 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Heeft u er wel aan gedacht dat digitale televisie en andere draadloze apparatuur of tot ver door de muren heen gaan naar de buren.
Of dat in nieuwbouwwoningen de muren zo goed zijn geïsoleerd met metaal coatings dat dit als een enorme versterker gaat werken. Daarmee bereik je voor iedereen vroeg of laat de norm dat zij er ziek van worden.
Professor Martin Pall Emeritus Hoogleraar Biochemie en Medische Basiswetenschappen, heeft in 2018 een lezing in Londen gehouden over de gevaren van 5G en WIFI. Hij legt in detail uit hoe elektromagnetische velden ziekmakende biologische effecten in mensen dieren en planten veroorzaakt. En nog 219 wetenschappers die de gevaren onderkennen maar door de overheid en bedrijven worden genegeerd.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht