Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Oorsprong53 (5G is niet geschikt voor aarde en mens. C.M. Kabel)
Plaats Amsterdam
Datum 18 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Nee, ik wil geen zendmast aan de lantaarnpaal voor mijn huis en ik wil geen zelfrijdende auto en ik zou het fijn vinden als ik weet waar ik aan toe ben qua gezondheid en straling. Nu haalt de minister alleen maar gedateerde gezondheidsnormen en onderzoeken aan. En nee, ik ben ook sceptisch over complottheorieën, maar hoe zit het met de merels die aan inwendige bloedingen gestorven zijn, juist toen KPN 5G onderzoek aan ’t doen was bij Den Haag HS? Dát wil ik onderzocht hebben. En de validatie van onderzoeken die verband aantonen tussen huid-, en oogafwijkingen bij blootstelling aan bepaald soorten straling. Ik vind de toon van de artikelen in kranten over 5G onaangenaam ‘geruststellend’ en dit stelt mij dan ook absoluut niet gerust.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht