Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam GCM van Vilsteren
Plaats Breda
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Het uitrollen van 5G is als het binnenhalen van het paard van Troje. 5G: een biologisch experiment op de mensheid. De regering wil het vaccineren verplicht stellen om gezondheids-schade te voorkomen. De gezondheids-schade van 5G zal vele malen ernstiger zijn: 1. verminderde vruchtbaarheid 2. neurologische/neuropsychiatrische effecten: insomnia, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn, gebrek aan concentratie, angst en stress, slechter geheugen. 3. cellulaire DNA-schade: enkele en dubbele DNA-breueken, veroorzaakt kanker en mutaties 4. Apoptosis, geprogrammeerde celdood; leidt tot zowel reproductieve als neurodegeneratieve effecten 5. Oxidatieve stress en schade door vrije radicalen 6. Endocrine (hormonale) effecten 7. Overmatig intracellulair calcium 8. Kanker. Deze gevolgen zijn beschreven door Martin L.Pall - Ph.D. en professor emeritus in de Biochemie en Basic Medical Sciences aan de Washington State University. Ook insecten zullen door 5G ernstig beschadigd worden... . realiseert u zich wat de gevolgen zijn wanneer de bijen sterven?
Lees verder: https://www.healthnutnews.com/prominent-biochemistry-professor-warns-5G-is-the-stupidest-idea-in-the-history-of-the-world/?fbclid=IwAR0QhoNclaDLqCBcDQbRpEDlcjt8AouzWfkMN0Nizp129bEV40vPK7YXSA
STOP DE UITROL VAN LEVENSGEVAARLIJK 5G!!! Dit mogen wij onze kinderen en kleinkinderen niet aandoen!!!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht