Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam C Sangers
Plaats Nieuwegein
Datum 3 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
We gaan een zwarte toekomst tegemoet en die gaat niet lang duren deze toekomst: in Zwitserland zijn de eerste meldingen van stralingsziekten al geplaatst sinds 5G in werking is gesteld. De overheid heeft 40 tot 50% aandelen in de Telecomindustrie dus van de overheid zelf zijn wij, burgers en dan praat ik over vele burgers, zeker niet gecharmeerd. Dat weet de overheid en daarom is 5G zo handig want met 5G, eigenlijk een militair wapen, kan je hele bevolkingsgroepen het zwijgen opleggen, Microwave beaming. Via smartmeter en smart watermeter is dat in huis, in privesferen onopmerkelijk voor de bewoners in nanoseconden geregeld. STOP deze WAANZIN stop deze genocide op de mensheid, ook de mensen bij de overheid, gemeenten etc zullen hieraan ten prooi vallen, STOP 5G! In de derde generatie vanaf nu zal nog maar 1 kind op de 8 gezond geboren worden indien we nog kans krijgen om dit te halen, 5 G is een militair wapen dat kun je niet onder stoelen of banken steken dat is allang bekend. 5G experiment is ook in strijd met de Neurenberg Code. 5G is niet getest, zoals Tom Wheeler al zei; we don't wait for the standards. We stevenen zo af op massale de-populatie. WE DO NOT CONSENT!