Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Dr. A.R. de Vries
Plaats Haaksbergen
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Hiebij wil ik laten weten tegen de invoering van het 5G netwerk te zijn, vanwege de belasting op de volksgezondheid. Zelf ervaar ik nu reeds de negatieve gevolgen van 4G en Wifi. Het valt niet mee om dat voldoende te ontwijken. Bij 5G heb ik vermoedelijk geen leven meer en zal ik een plek in het bos moeten gaan vinden ofzo. Ik overdrijf niet, ik heb er echt nu al last van.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht