Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam N. Kempe
Plaats Kolhorn
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Beste overheid van Nederland,
Ik ben blij dat ik in NL woon, maar het verplichten van gemeenten om 5G uit te rollen vind ik toch een aantal stappen te ver gaan. Laat ik voor mezelf en mijn gezin spreken: WIJ WILLEN GEEN 5G! Het is gevaarlijke straling waar de natuur EN de mens last van krijgen. En waarvoor? Een paar seconden sneller een film downloaden? Dat is gewoon niet nodig. Als iets van levensbelang is, dan is het goed -en wenselijk ook- dat er daadkrachtig wordt opgetreden door de overheid. Maar hier gaat het alleen om spekken van de kas van telecomaanbieders. Iedereen mag een heleboel verdienen, maar NIET ten koste van de gezondheid van levende wezens! Het is nl. niet zo dat de straling te ontwijken is. Dus als mijn buurman wel 5G wil, dan kunnen wij er niet aan ontkomen. En DAT klopt natuurlijk niet. Denk met uw hart alstublieft en niet aan de portemonnee/ schatkist in deze.
Er zijn ook landen waar 5G verboden is door de overheid. Neemt u daar alstublieft een voorbeeld aan. Bezint eer u begint!
Wij vertrouwen op uw gezonde verstand! Dank u wel.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht