Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam pluspower (Ing/MSc karin WAGENAAR)
Plaats AMSTERDAM
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik weet niet precies hoe dit werkt, maar ik wil hier toch een reactie geven zonder hele moeilijke woorden of om me helemaal in de materie te verdiepen. HEt gaat over de introductie van 5G. Ik ervaar in toenemende mate last van wifi netwerken en zendmasten. Hoofdpijn, terwijl ik nooit hoofdpijn heb, moeite met slapen, stress in mijn buik en hartstreek, geheel van slag zijnde darmen, met als gevolg winderigheid, candida, bacteriele vaginose, algehele stress, extreme vermoeidheid. Verergerend als ik in ruimte ben zoals de trein. Misschien nog andere dingen, wie weet. Het gevoel dat het me allemaal teveel wordt als de stress in mijn lijf zo erg is. Dit kan niet zo langer verder gaan, dit is geen kwaliteit van leven.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht