Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam mevr. CCM Biemans
Plaats leiderdorp
Datum 7 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
De schadelijkheid van RF straling voor mensen en het milieu is bewezen. De toepassing van 5G is een experiment op de mensheid en het milieu, wat onder internationaal recht als een misdaad wordt beschouwd.
Het zou getuigen van moed als u zelf als eerste 5G op uw werkplek zou ondergaan voor bv een half jaar, om te kunnen bekijken hoe u en de uwen er op reageren. Als 4G al problemen heeft gegeven, scholen verbieden om mobieltjes te gebruiken omdat straling slecht is voor kinderhersentjes hoe moet het dan met 5 G die tig x sterker is? Maar met de uitrol van 5G is er geen ontkomen meer aan, en toch wordt het doorgedrukt. Mens, dier en insecten zoals bijen moeten er aan geloven voor de eer en glorie van de overheid.
Ik hoop met heel mijn hart dat er nog een leven is voor mijn kinderen en kleinkinderen in de nabije toekomst.
Mvg. Tineke Biemans.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht