Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam B van Baar
Plaats Broek op Langedijk
Datum 4 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Omdat je straling niet kunt zien: betekent dat dat er geen Milieu Effect Rapportage hoeft te komen?
Hoeveel miliseconden wordt mijn internet daar sneller van en kunnen mijn hersens dan ook opgeplust worden om die snelheid aan te kunnen?
Net als altijd is de werkelijke reden niet het halen van hogere internetsnelheden, maar het in de gaten houden en kunnen manipuleren van “het gewone volk”.
Hebben de voorstanders de Raad voor de Veiliheid al gevraagd?
En als ik er ziek van wordt: wie betaald dan steeds mijn eigen risico?
En als ook hier de vogels en de insecten dood uit de bomen vallen, wie betaald dan die schade? Als insecten ons voedsel niet meer bevruchten, halen jullie die palen dan weer weg? De boeren en kwekers zullen niet blij zijn met die dekkingsgraad van 98%.
En 20.000 nieuwe satelieten met een raket in een baan om de aarde: wat kost dat aan broeikasgassen-schade? Halen we daardoor opeens wel onze milieu- Gaan we eerst milieuvriendelijke raketten uitvinden? Electrische tst of op zonne- en/of windenergie
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht