Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam J. Brüll
Plaats VALKENBURG LB
Datum 23 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Omdat het blijkbaar nog niet aangetoond is dat 5G geen schadelijke gevolgen heeft, ga je als besluitvormer/betrokkenen/medewerker/ toch naar je hart luisteren. Er bestaat niet zoiets als 'De overheid', 'Het Ministerie' of 'technici', 'telecombedrijven' of 'onderzoekers' die voor ons aller bestwil handelen, die 'het' zogenaamd wel weten voor ons allemaal. Er bestaat geen 'wij' of 'zij' in welke vorm dan ook, waarachter jij je veilig kunt verschuilen. JIJ bent verantwoordelijk als je niet de stem van je hart laat spreken wanneer je twijfels hebt of iets wel normaal of gezond is. Het is een goed recht om vragen te stellen.
Jij, ja jij, die dit nu leest, kunt bedenken dat een magnetron op elke hoek van de straat niet gezond kan zijn. Stop met deze implementatie onder het mom dat het goed voor mij is, behulpzaam of noodzakelijk. Het is een zelf verzonnen idee en je kunt er in geloven of niet. Iets wordt niet waar wanneer vele monden hetzelfde zeggen. Wordt wakker uit de droom: 5G IS NIET NODIG EN IS NIET GEZOND! En jouw stem is echt van grote invloed.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht