Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam M Kamphorst
Plaats Nijkerk
Datum 5 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Beste aanbieders,

Ik ben tegen dit wetsvoorstel en tegen de uitrol van 5G. De huidige testen hebben uitgewezen dat het absoluut niet veilig is en tevens nog steeds niet goed onderzocht. Daarnaast is het niet energie-verantwoord om dit netwerk op te bouwen, tevens zijn de huidige alternatieven meer als genoeg. Stop het geld liever in gezondheidsonderzoek van straling en in glasvezel op industriegebieden en buitengebieden, daar durft de aanbieder nog steeds schandalige bedragen aan ondernemers te vragen voor een aansluiting.

Met vriendelijke groet,
Systeem/Netwerkengineer
M. Kamphorst
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht