Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Scjm van den Wittenboer
Plaats Eindhoven
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik kan hier geen reactie op geven want ik weet hier geen antwoord op. Wel wil ik graag mededelen dat het 5G netwerk zeer schadelijk is voor mens en natuur en dat ik niet instem met het neerzetten van dit netwerk. Het is belangrijk dat we onze gezondheid en de gezondheid van de natuur op 1 zetten. Uiteindelijk is dat waar het om draait en de reden dat wij en onze nakomelingen hier überhaupt kunnen leven. Zonder aarde, geen leven. Stop met het implementeren van het 5G netwerk.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht