Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Rosalinda Brouwer
Plaats Apeldoorn
Datum 25 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik heb totaal geen behoefte aan 5g. mijn mobiel is snel genoeg, het kost klauwen met geld wat veel beter aan de minima besteed kan worden en dan als toppunt: het is bewezen onveilig en geeft gezondheidsrisico's. Want wat als ik en mijn buren alleen 4g op mijn mobiel willen, kunnen we dan de masten in mijn buurt terug geven? Ik heb geen slotte ook de magnetron weg gedaan. Voor wie wordt dit gedaan? We worden voor "conspiracy " gekkies uitgemaakt als we concluderen daar alleen de farmaceuten hier voordeel van hebben: zij zien gniffelend Asscher hun bureaus te rekenen hoeveel meer zo gaan verdienen aan al die ziekte mensen en hebben vast al een heel duur middel liggen voor de nieuwe ziekte die hierdoor gaat ontstaan. En dan zwijg ik nog maar even over het effect van de straling op onze hersens. Ik droom er al jaren van om een mak schaapje te zijn en geen eigen mening meer te hoeven hebben. Ja heerlijk dat de politiek weet wat goed voor mij is en ik alleen maar hoef te slikken.... NEEEEEE!!! Ik wil een gezonde wereld voor mezelf en mijn kinderen en die 5g moet echt stoppen!!!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht