Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam H van den Berg
Plaats Drunen
Datum 7 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Beste Lezer,
In verband met het Wetsvoorstel Uitrol 5G in Nederland:
Honderden wetenschappers wereldwijd hebben onafhankelijk van elkaar soor onderzoeken geconstateerd dat 5G-netwerk ernstige schade geeft aan Al het leven op onze planeet.
Dat betreft mensen, dieren, planten op het land én in het water, niets en niemand uitgezonderd, dus ook U en Uw (klein)kinderen niet!!
STOP het Wetsvoorstel, STOP 5G!!
Hartelijk dank voor het lezen,
Namens een sterk verontruste Nederlandse planeetbewoonster.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht