Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam F. El Boujoufi
Plaats Bilthoven
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Beste,

Ik maak mij ernstige zorgen m.b.t. de uitrol van 5G. . Er zijn over de jaren heen al duizenden onafhankelijke wetenschappelijke studies gedaan door gerenommeerde wetenschappers die de schadelijke effecten aantone van het al geimplementeerde 2G,3G en 4G en draadloze netwerk op mens, dier en plant. Zie ook het recente 5G space appeal. Veel van deze wetenschappelijk onderbouwde studies zijn u al toegestuurd, ook via deze internetconsultatie. Veel mensen ondervinden al de schadelijke effecten van onnoemelijke hoeveelheid straling die nu al aanwezig is, zoals o.a. slapeloosheid, onrust, hartkloppingen, hoofdpijn en gejaagdheid. Dan zijn er nog de mensen die zulke ernstige klachten hebben en elektro hypersensitief zijn, dat hun leven ernstig beperkt wordt. Door de uitrol van 5G zal dit vele en vele malen erger worden. Ook mensen die nu nog gezond zijn of zich voelen zullen de schadelijke effecten gaan merken. Wetenschappers voorspellen een drastische toename van kanker, Alzheimer, enz. Ik ben dan ook falikant tegen de uitrol van 5G. Economische belangen, prestige of sneller Netflix kijken mogen nooit prevaleren voor gezondheid en welbevinden van elk levend wezen. Dat is een grondrecht. ik vind het dan ook op zijn zachts gezegd verbazingwekkend en ongelofelijk dat al het wetenschappelijk onderzoek tot nu toe genegeerd wordt, dat de burger niet of nauwelijks geinformeerd wordt over deze op alle fronten, ingrijpende technologie, dat het voorzorgprincipe niet wordt toegepast, dat men gebruikt heeft gemaakt van verouderd onderzoek waarin alleen opwarming is meegenomen van het lichaam (een onderzoek dat bestaat uit het opwarmen van een zak zout water) en er helemaal niet is gekeken naar de biologische effecten op de mens. dat gemeenten verplicht worden door de overheid om 5G uit te rollen. Ik vraag u dan ook: hoe is dit mogelijk? Want op alle fronten is dit in strijd met een democratische samenleving. Ik verzoek u dan ook, om u serieus te verdiepen in de wetenschappelijke materie, om te praten met onafhankelijke deskundigen, wetenschappers en experts. Om de mensen/organisaties te horen die nu al ernstige klachten ervaren. Want misschien bent u, ook door tijdgebrek nog niet voldoende op de hoogte van alle effecten. Laten we met zijn allen ons gezonde verstand gebruiken ook voor al onze kinderen, kleinkinderen en toekomstige generaties.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht