Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Vrij mens meer dan 100 studies tonen gevaar aan! lars; van de familie van hemmen
Plaats boazum
Datum 2 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Het lijkt tegenwoordig wel of de overheid compleet losgekoppeld is van de bevolking, alles wordt gewoon door de strot gedrukt. Het is inmiddels de hoogste tijd voor een revolutie en de volledige corrupte criminele overheidsbende op te pakken en achter slot en grendel op te sluiten.

Graag een dubbelblind placebo onderzoek van de gevolgen op korte en lange termijn voordat 5G beschikbaar wordt. Ik weet de uitslag al. Uw antwoord trouwens ook. Vandaar deze studie, een metastudie van meer dan 100 onderzoeken.

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht