Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam B. Ackermans
Plaats Kerkdriel
Datum 5 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
IK VIND HET GEWOON WALGELIJK DAT ER MENSEN HIER LEVEN OP DEZE AARDE DIE HAAR ,MOEDER AARDE EN DE MENSHEID OPZETTELIJK WILLEN ZELFS WENSEN TE DOEN VERGAAN,. ZOVEEL DIEREN, ZOVEEL MENSEN, DIE AL JAREN KAMPEN MET GEZONDHEIDSKLACHTEN,. WAARONDER IK ZELF,. IK ONDERVIND NU AL ZOVEEL ,. MIJN GEZONDHEID EN DIE VAN ALLE MENSEN EN ALLE DIEREN VOOROP EN NIET ZO NALATEND OMGAAN MET DE TOEKOMST VAN AL ONZE KINDEREN EN AL ONZE DIEREN..

STOP ACUUT DIT HELE VERHAAL HET IS TE GEK VOOR WOORDEN.. LIEVE MENSEN STA OP VOOR ALLE LEVENDE WEZENS EN MOEDER AARDE,. ER IS HAAR EN OOK ONS ALLEN DOOR REGERINGEN AL GENOEG LEED AANGEDAAN!.... DAT DIT UBERHAUPT NOG TER SPRAKE BLIJFT KOMEN IS AL ZOIETS ... ALLE HOOGBEKLEDERS DIE DIT WILLEN DOORDUWEN WENS IK DIRECT EEN BRANDEND LAMPJE TOE ,..OPEN UW OGEN ,..

WAKKER WORDEN ALSJEBLIEFT EN ECHT VOOR HET GOEDE VOORBEELD GAAN!!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht