Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam JRA Wijnker
Plaats Langedijk
Datum 28 augustus 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik zeg Nee tegen 5G omdat de gevolgen voor de gezondheid onvoldoende zijn onderzocht en de signalen dat straling de gezondheid schaadt, toenemen. Daarnaast wil ik als mens en persoon 100% zelfsturend zijn in mijn leven. Met 5 G en verdere digitalisering wordt deze mogelijkheid in toenemende mate minder (communiceren => moeten reageren / geldverkeer / domotica / zelfrijdende auto's /etc.)

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht