Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam de heer Willem Houtman
Plaats Amsterdam
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Gelet op de enorme overlast die ik heb van de telecom-zendmast pal achter het balkon van mijn appartement, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en een zee van gereutel over mijn muziekinstrumentversterker, waardoor ik in de praktijk het ding niet meer kan gebruiken, moet ik er niet aan denken dat er nu overal van die masten komen maar dan met 5G. Dit mag echt niet doorgaan. Ik eis dat de ether gevrijwaard wordt van deze extreme stralingsvervuiling ! De vorige twee bewoners van mijn huidige huurwoning zijn beiden aan kanker overleden... de laatste in minder dan een jaar daar gewoond te hebben... en dat nog zonder 5G! Het is geen sluitend bewijs natuurlijk, maar het is toch te gek dat mijn apparatuur in eigen huis niet meer kan gebruiken omdat Telecom-providers zeeën van herrie er doorheen jagen ... en dat moet dat nog een veelvoud gaan worden? Zijn jullie nu helemaal gek geworden! Weg met deze duivelse wet!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht