Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Pc Schless
Plaats Roosendaal
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik wil geen proefkonijn zijn voor nog meer straling. We worden met zijn allen steeds zieker. Ik wil niet nog meer blootgesteld worden aan nog meer zendmasten, nog meer bomenkap voor het plaatsen van de zendmasten en onze gadgets zijn snel genoeg.

Laten we eerst alle onderzoeken tm 4g boven tafel hebben en serieus nemen alvorens over te gaan naar het volgende! Het is niet voor niets dat de verzekeringsmaatschappijen gevolgen van straling uitgesloten hebben.

Plant bomen, geen zendmasten!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht