Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam C.A. Wille
Plaats Laren
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Geachte mevrouw/mijnheer,

Bijgaand treft u een link naar het wereldwijde onderzoek van de 5G frequentie en de uitwerking op het biologisch leven. Dit onderzoek is door ruim 136 duizend wetenschappers, organisaties en universiteiten ondertekend. Ik adviseer u om uzelf en uw medemens te beschermen tegen deze destructieve 5G frequentie.
Bijgaand de link naar "International Appeal to stop 5G on Earth and in Space".
< https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal/ >
Mocht de uitrol van 5G toch plaatsvinden, dan zullen de onvoorstelbare negatieve gevolgen binnen enkele jaren zich openbaren. Het effect op de mens zal zeer desstructief zijn.

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht