Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Msc B.M. Groenendijk
Plaats Lisse
Datum 3 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Onder het mom miljarden injectie in de economie en technische mogelijkheden schuilen er ernstige bijwerkingen voor het uitrollen van het 5G netwerk.
Stel 5G is een middel om totale controle te krijgen en de bevolking te onderdrukken. Binnen het 5G spectrum zijn militaire Direct Energy Weapon technologie verborgen die op elk moment aangezet kan worden voor bijv. crowd control of voor doel gerichte moord. Onzichtbare straling niemand die het opmerkt.
Daarnaast zit er in het 5G spectrum 3D mapping technologie die alle fysieke objecten met grote nauwkeurigheid in kaart kan brengen en dus ook in de privé sfeer bij mensen thuis. maar ook elke persoon die op straat loopt. hierdoor kunnen er zeer gedetailleerde profielen gemaakt worden van alle mensen.
Daarnaast is er nog een deel gepulste straling dat de biologische systemen van de mens aantast waardoor mensen ziek worden en minder productief zullen zijn daarnaast worden de reproductie organen van de mensen aangetast op zo een manier dat het niet merkbaar is alleen dat mensen elke generatie meer sterieler maakt. Over 100 jaar kan niemand meer kinderen krijgen.
Helaas is boven staande technologie al jaren werkelijkheid en in gebruik door verschillende overheden en nu dus gecombineerd verborgen in 5G.

Wie zal verantwoordelijk worden gehouden daar hebben de mensen die ziek of overleden zijn niet veel aan.

Deze geforceerde uitrol in de wereld is waarschijnlijk georchasteerd door een bijzondere groep elite club mensen of door een kunstmatige intelligentie die de mensheid wil uitdunnen of totaal wil verwijderen, wie zal het zeggen.

5G zal uiteindelijk een guerilla oorlog worden als het zover is. De mens als verliezer.
wees verstandig en stop deze uitrol kosten wat het kost.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht