Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Heleen Familienaam de Nood
Plaats Marknesse
Datum 8 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Ik stel hierbij jullie, de telecom industrie, direct aansprakelijk voor de schade die jullie aanrichten en aangericht hebben via jullie zendmasten. Ik vraag jullie te stoppen met het implementeren van 5G. De volksgezondheid, die van dieren en onze natuur staat boven elk verdienmodel, boven economische belangen.

Stop met deze waanzin en ga weer werken vanuit jullie hart en ziel.
Jullie zullen hierdoor een mooie plek krijgen in onze wereld en gewaardeerd worden als mens en als eerlijke organisatie.

Een lieve groet van een mens wonende op deze mooie aarde????
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht