Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam Wieke Horneman
Plaats Bedum
Datum 9 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
U als beleidsmakers zouden het voorzorgprincipe moeten toepassen, maar dat doet u niet!
Waarom dit erdoor drukken? Wij willen onafhankelijk onderzoek totdat bewezen is dat 5G veilig is voor mens, dier, plant en planeet!!!
De gezondheidsbelangen rond straling worden binnen de overheid door NIEMAND vertegenwoordigd, de instantie die hierover gaat weet zelf niet wat er speelt.
U zet ons buitenspel! Groningen moet een proeftuin worden met de Groningers als proefkonijnen. Komt wel goed uit zeker? Lekker dunbevolkt, maar wel bevolkt met lastige burgers die hun aardbevingsschade claimen bij de NAM slash overheid?
Er zijn alarmerende berichten genoeg van ‘proefkonijnen’, mensen zoals u en ik.

Waarom wordt 5G ons opgedrongen en er stiekem doorgedrukt?
Als ik iets aan mijn huis wil veranderen en ik ‘vergeet’ de gemeente te informeren, dan zijn de rapen gaar. Dus wie heeft dit bedacht? Wij niet!
Wij kunnen ons prima redden met glasvezel. Daarmee kun je ook snel internetten, maar zonder de schadelijke straling.
5G, weg ermee! Waarom?
– 5G maakt een gecontroleerde superstaat mogelijk en o.a. functioneert met dezelfde frequenties als crowdcontrol wapens
- 5G kan ingezet worden als een wapen waarvan je niet weet dat je het doelwit bent: https://www.verminder-electrosmog.nl/mooie-verhelderende-film-over-5g/
- met 5G kun je al je tegenstanders ziek maken, een perfect wapen voor ‘een’ overheid.
– Er 20.000 satellieten de lucht in moeten worden gebracht voor 5G waar voor je heel Afrika uit de hongersnood zou kunnen redden.
– Dan hebben we het nog niet over de 35 5G satellieten welke per jaar net zoveel uitstoot hebben als 1 Biljoen auto’s berekend door Arthur Firstenberg 2018 in dit document: https://www.nogeoingegneria.com/news-eng/planetary-emergency-the-earth-needs-your-help-now/?fbclid=IwAR1NrSQKEjQBGfxrUhvKzSM-bNC6yL63LRBuczk4l66ZKavWGLm4xLZi6Og

Ga u schamen met z’n allen, en vooral mevrouw Mona Keizer! Voor wie zijn karretje laat u zich spannen? Onvoorstelbaar dat iemand als u, van het CDA notabene, zich niet beter heeft ingelezen. Ga dat alstublieft meteen doen! Al is maar het voor uw familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen
Ik stuur deze reactie omdat ik mij grote zorgen maak over de toekomst van ons als gezin, mijn kinderen, mijn kleinkinderen, mijn vrienden èn mijn vijanden. Need I say more...
"bezint eer ge begint..."
STOP 5G! nu het nog kan.

Bijlage

Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht