Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel implementatie Telecomcode

Reactie

Naam M. Deel
Plaats Amsterdam
Datum 10 september 2019

Vraag1

Artikel 113, derde lid van de Telecomcode verplicht lidstaten erop toe te zien dat eindgebruikers bij de beëindiging van hun contact de mogelijkheid hebben om de digitale televisie-apparatuur (set-top box) via een kosteloze en gemakkelijke procedure terug te geven, tenzij de aanbieder aantoont dat de digitale televisie-apparatuur volledig interoperabel is met de digitale televisiediensten van andere aanbieders, onder wie ook de aanbieder naar wie de eindgebruiker is overgestapt.

Vraag aan aanbieders:
De vraag is hoe dit in de praktijk is geregeld. Wordt dergelijke apparatuur (set-top box) door de eindgebruiker gekocht of gehuurd? Hoe is vervolgens de teruggave van deze apparatuur geregeld en zijn hieraan kosten verbonden?
Stop alsjeblieft met het meewerken aan het uitrollen van technologieën, allereerst 5g, waarvan volstrekt niet conform normale vereisten voor longitudinaal onderzoek met meer variabelen dan voorheen onderzocht vast staat wat de effecten zijn.
Geen enkele parlementariër kan en mag zich hierin verschuilen achter zgn fractiewoordvoerders. Daar zijn de belangen veel te groot voor, mensen, babies, bejaarden, dieren, vogels, bomen, aarde.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht